Skip to content Skip to footer

Dua veten të dua ty

1,300L

NJË UDHËRRËFYES PËR TË PASUR MARRËDHËNIE TË SHËNDETSHME (DHE PËR T’I PËRMIRËSUAR ATO QË KE)

María Esclapez, psikologe klinike, seksologe dhe terapeute për marrëdhëniet në çift që ka bërë bujë nëpër rrjete, të fton që të ndërtosh marrëdhënie të shëndetshme dhe t’i përmirësosh ato që ke. “Edhe unë kam përjetuar marrëdhënie të shumta toksike dhe kam vuajtur varësinë emocionale. Për shumë kohë e kam shpërfillur atë zërin e brendshëm që më pëshpëriste e që më thoshte se gjërat nuk po shkonin mirë. Ndoshta dyshon se marrëdhëniet e tua në çift mund të mos jenë në rrugë të mbarë. Madje mund ta kesh të qartë se dëshiron të dalësh nga gjithë kjo, por nuk di se si. Nëse ke vendosur ta dëgjosh atë zërin e brendshëm për të cilin të kam folur, atëherë ky libër është tamam për ty”. Përmes ushtrimesh praktike, shembujsh të nxjerrë nga konsultat dhe përsiatjet e saj, María Esclapez të tregon në këtë libër se kurrë nuk është vonë për të mësuar që të jesh i ndërgjegjshëm për përvojat e tua, ta duash e ta vlerësosh veten, në radhë të parë si njeri e më pas si partner. Sepse të dua, por më përpara dua veten

Additional information

Autor

María Esclapez

Botues

Jetart

Viti i botimit

2024

Nr. i faqeve

304

ISBN

978-9928-481-20-7

Formati

14.5 x 21 cm

Përkthyes

Ivzi Koçi

Category: Tag: Product ID: 20117

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dua veten të dua ty”

Your email address will not be published. Required fields are marked *