Skip to content Skip to footer
Mirë se vini në Shtëpinë tonë Botuese!

Rreth nesh

Shtëpia Botuese BOTART është themeluar në vitin 2005. Gama e gjerë e botimeve të saj përfshin librat e dobishëm, me karakter formues dhe edukues, kryesisht për brezin e ri, duke harmonizuar botimin e autorëve të huaj me ata shqiptarë. BOTART ka në fokus special letërsinë e zgjedhur për fëmijë dhe adoleshentë, si dhe botimet historike, psiko-sociale dhe filozofike për të rritur.

BOTART ka sjellë në shqip disa nga autorët më të suksesshëm në botë të letërsisë për fëmijë si: Dr. Seuss, David Walliams, Judith Kerr, Elwyn Brooks White, Julia Donaldson, Craig Smith, Andy Griffiths, Rachel Renée Russell, Beverly Cleary, Cressida Cowell, Michael Morpurgo, Ben Miller etj.

Për adoleshentë: Angi Thomas, Susan Eloise Hinton, Jacqueline Wilson, Holly Smale, John Boyne; Giovanna dhe Tom Fletcher etj.

Si dhe për të rritur: Yuval Noah Harari, Noam Chomsky, Adam Kay, Matt Haig, Steve Harvey, Ben Macintyre, Douglas Murray, Fearne Cotton, Jill Sims, Chloe Benjamim, etj.

Librat e botuar shpërndahen në hapësirën shqiptare në Ballkan, si dhe në vende të ndryshme të Europës e më gjerë.

Make the Best Present

A book is still one of the best presents for anyone on any occasion.
Read More

Find Your Favorite Authors

Great writers are pretty inspiring, so we offer the widest selection.
Read More

Read Reader’s Reviews

You will find reviews of magazines, online sources and favorite books.
Read More

Most Popular Authors

When it comes to immediate financial help, I know who I can count on. Being an accountant, you sometimes need a fresh eye to check the reports. Great job! I look forward to meeting tou again soon!

Jennifer Lee

Accountant

If it wasn’t for your young team of professionals, I would have lost my business. We have developed a re-branding strategy that has been working to my advantage so far. Thank you and good luck!

George Gordon

Business Owner

This is one of the most exciting parts where we get to express our appreciation as clients of this amazing creative agency. Thank you for all your hard work regarding our financial aspect!

Linda Moore

Office Manager