Skip to content Skip to footer

Mirë se vini në faqen e shtëpisë botuese Botart!

Zgjidhni kategorinë

Zbuloni librin tuaj të radhës

Attached
Rated 0 out of 5
1,400L
Dua veten të dua ty
Rated 0 out of 5
1,300L
Konspiracioni
Rated 0 out of 5
1,500L

Merrni njoftimet nëpërmjet e-mail-it

bestsellers

Djaloshi që e bëri botën të zhdukej

Autor: BEN MILLER

Një aventurë jashtë kësaj bote për udhëtimin në kohë, kthesën e fatit dhe vrimat e zeza të mërzitshme…

Price: 1,000 Lekë

Botime të reja

Autorët më të njohur