Skip to content Skip to footer

Djaloshi që e bëri botën të zhdukej

1,000L

Një aventurë jashtë kësaj bote për udhëtimin në kohë, kthesën e fatit dhe vrimat e zeza të mërzitshme

Harrisoni bën çmos për të qenë i mirë. Ai nuk vjedh, gjithnjë i ndan gjërat me të motrën dhe kurrë nuk mashtron në lojërat e tavolinës. Por ka një të metë  TË MADHE – nuk mund ta përmbajë zemërimin!

Pra, kur në një festë i japin një vrimë të zezë në vend të një tullumbaceje, Harrisoni shfrytëzon rastin të flakë tutje gjithçka që e zemëron. Por kur fillojnë të zhduken edhe gjërat që ai do, e kupton se nganjëherë duhet të kesh kujdes se çfarë dëshiron…

Additional information

Autor

BEN MILLER

Botues

Botart

Viti i botimit

2023

Nr. i faqeve

272

ISBN

978-9928-341-78-5

Formati

Softcover

Category: Tag: Product ID: 19288

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Djaloshi që e bëri botën të zhdukej”

Your email address will not be published. Required fields are marked *