botart

Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
Populli NdryshePuthja

Posta e Shqypniës
View Full-Size Image


Posta e Shqypniës

Price per Unit (piece): L500.00

Ask a question about this product

ÇMIMI PROMOCIONAL ËSHTË 250 LEKË

Shkroi: Maximilian Lambertz

Përktheu: Veniamin Dashi

Faqe: 164

ISBN: 978-9928-116-05-5

Viti: 2012

 

Ky Libra është një përmbledhje me shkrime gjuhësore e letrare-folklorike të albanologut Lambertz, i cili kaloi 3 vjet e më tepër në Shkodër e mbarë Shqipërinë me udhëtime e ekspedita gjuhësore shkencore gjatë 1916-1818. Lambertz-i ka bërë udhëtime dhe eksplorime për ekspeditat gjuhësore e folklorike në krahina të ndryshme të vendit tonë.?

Customer Reviews:

There are yet no reviews for this product.
Please log in to write a review.


You are here: Studime