botart

Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrintE-mail
Përbindëshi i AkullitPërralla nga sënduku i gjyshes

Periudha hipotetike në gjuhën shqipe
View Full-Size Image


Periudha hipotetike në gjuhën shqipe

Price per Unit (piece): L800.00

Ask a question about this product

ÇMIMI PROMOCIONAL ËSHTË 400 LEKË

Shkroi: Maximilian Lambertz

Përktheu: Veniamin Dashi

Faqe: 330

ISBN: 978-9928-116-07-9

Viti: 2011

 

Në këtë punim shihet qartë se Lamberci kishte arritur që atëherë ta njihte shumë mirë shqipen. Kjo e ka lejuar të zbulojë e të vërë në dukje edhe vlerat e ngjyrimet stilistike të fjalive kushtore. Krahasimet me gjuhët romane, veçanërisht me rumanishten, si dhe me greqishten e vjetër e të renë i japin këtij punimi një vlerë të veçantë për sintaksën e krahasuar të gjuhëve ballkanike.

Customer Reviews:

There are yet no reviews for this product.
Please log in to write a review.


You are here: Studime