botart

Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrint

Histori feed

Sort by:     Display #  

Results 1 - 20 of 26

21 Leksione për Shekullin e 21

L1 500.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0Aviacioni shqiptar

L600.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0
Autor: Agustin Gjinaj 
Product Details...Edip Ohri, Legjenda e Aviacionit

L1 000.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0
Edip Ohri, Legjenda e Aviacionit Autor: Agustin Gjinaj Formati: A5 Faqe: 324 Çmimi: 1000 lekë 
Product Details...Epoka e Gurit dhe Shqipëria

L1 500.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0
Autor: Ilir Gjipali 
Product Details...Ex Libris Scodrae

L500.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0
Ex Libris Scodrae (Histori e bibliotekave të Shkodrës) Autor: Elektra Çapaliku Çmimi: 500 lekë 
Product Details...Gjeneral De Gol

L1 000.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0
Autor: Eric Roussel 
Product Details...Guerilas Made in Albania

L1 000.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0
Guerilas Made in Albania Autor: Ylli Molla Faqe: 264 Çmimi: 1000 lekë 
Product Details...Gurëve të Tomoricës

L600.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0Guvernatori i Hitlerit për Ballkanin

L1 200.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0Historia e Shqipërisë kalon edhe nga Butka

L1 000.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0Homo Deus

L1 500.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0Këshilltari amerikan 'non grata' në Tiranë

L1 000.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0Krisma në parlament

L800.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0Kultura ilire e tumave të Shtojit Shkodër

L1 200.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0Mbreteria Dardane

L500.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0
Autori: Luan Përzhita 
Product Details...Ngritja dhe rënia e Partisë Fashiste Shqiptare 1939-1943

L700.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0
Autor: Andrea Di Nicola Përkthyes: Petrit Zambaku 
Product Details...Nje jete per ceshtjen shqiptare

L700.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0
Autori: Hasan Dosti 
Product Details...Planet e Hitlerit per Ballkanin

L1 000.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0
Autor: Joakim Ribentrop Përktheu: Eqerem Gaxholli 
Product Details...Plani sekret per Kosoven

L500.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0
Autor: Ylli Molla 
Product Details...Rruga e vjetër e kombit

L600.00
Average customer rating:
0 stars  Total votes: 0
Autor: Gjon Keka 
Product Details...


Display #  
Results 1 - 20 of 26
You are here: Histori