botart

Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Shtëpia Botuese BOTART është themeluar në vitin 2005.
Në fokusin e saj përfshihen librat e dobishëm, me karakter formues
dhe edukues, kryesisht për brezin e ri, duke harmonizuar botimin e
autorëve të huaj me ata shqiptarë. BOTART boton gjithashtu letërsi të zgjedhur për fëmijë, adoleshentë dhe të rritur, libra historikë, psiko-socialë dhe filozofikë. Librat e botuar shpërndahen në të gjithë hapësirën shqiptare në Ballkan, si dhe në vende të ndryshme të Europës e më gjerë.



Categories



FEMIJE

FEMIJE


TE RRITUR

TE RRITUR

You are here: Buy now!